Wat ons publiek ervan vindt ...​​

GENIAAL (Chris)


Eerst en vooral een heel dikke MERCI voor de prachtige voorstelling. Wat hebben we genoten, gelachen, maar ... we waren ook een paar keer echt 'gepakt'!
De combinatie muziek, zang, theater en film was gewoon GENIAAL! Voor mij had de voorstelling nog uren mogen duren! 

Heb alleen nog maar lovende woorden gehoord van mensen die het gezien hebben. Heb al een paar keer terug gedacht aan verschillende scènes en Ludje en ik hebben nu nog na plezier!

EEN PLUIM (Linda)


Ik wil jullie nog een pluim geven voor jullie optreden afgelopen zaterdag. Schitterend! Toen Frans in zijn jurkje een vervoersbewijs ging halen, bestierf ik het bijna van het lachen. Van die momenten mochten er voor mijn part nog meer in de voorstelling zitten. 
De manier waarop jullie 'afscheid' namen van Jean was ook subliem gevonden. Het is trouzens leuk om vast te stellen dat de andere leden van Het Grote Oor ook andere talenten hebben ...

KEI-LEUK (Sonja)


Het was geweldig! Wij hebben ons kostelijk geamuseerd. Ook de projectie van de documenten van 'vava' zorgden voor de emo-toets. Kei-leuk, dus!

EEN TOPPER (Willy)


Van hilarisch tot poëtisch en vele, vele toonaarden daartussen. Fameuze 'filmkes'. Prachtige techniek. En alles uitstekend gedoseerd. Kortom, ik vond het een topper! Felicitaties aan de hele ploeg!